Packa agaiiin

Hade trevligt med lilla Tham aka Tampong :) Vi käkade kebabtallrik i pizzerian och det smakade skit, blää inte värt pengarna haha! Men skitkul att vara med henne
Ja men ska ut med några fler lite senare och säga bye till folk i Rosengården. Hoppas jag träffar på en viss person som mitt hjärta har längtat till <3

Måste packa. ASSÅ SHIIET KAN INTE TRO ATT DET ÄR MIN SISTA DAG I ROSENGÅRDEN/HELSINGBORG/SVERIGE :'(
Kommer att sakna vännerna enormt mycket och lägenheten som vi bott i 9 år och Rosengården där jag är uppväxt och fan allt!
Kommer nog att blogga ett inlägg senare ikväll, men jag kommer att uppdatera i Finland såfort jag skaffat internet.



PUUSSS

out


Goodmorning

Vaknade klockan 8 och har bara sovit 4 timmar :/ Trött f*n, vill bara sova vidare fast Tham kommer att ringa mig när som.

Men tänker inte slösa någon tid alls, idag är det den sista dagen jag är i Sverige sedan blir det kalla Finland.




Godnatt

Känner mig inte ett dugg trött fast jag borde gå och lägga mig för att Tham kommer att väcka mig imorgon tidigt på morgonen och då måste jag upp för då ska jag fara ner till stan och möta upp henne och käka på donkan, jag vet vi är feta so what?!?
Magen kurrar just nu fast nej jag tänker inte käka mer nattmat, måste sluta upp med att äta på natten seriously!
Or wait.. I feel the temptation, ASCHH IDAG BLIR DEN SISTA DAGEN JAG KÄKAR PÅ NATTEN

Ska drömma om min prins ♥



mitt 300 inlägg

Hemma från festen. Hade riktigt trevligt och det var kul att få lära känna andra tjejer. Vi fick ha tipsrunda ute i skogen när det var mörkt och mitt lag vann med flest rätt heheeee!! =D Och det fanns massor med godis och chocklad som jag sluka i mig och det bästa var marschmallows doppat med vitchocklad.. *GRRR*
Synd att alla tjejer från klassen inte kom :'( Har saknat dem rejält ju, speciellt lilla Lois min gris <3

My Halloween facelook.. I will hunt your nightmares (;



SKa gå och tvätta av sminket nu hiihih

Halloween fest

Said goodbye to Mylina.. Tears tears kommer att sakna henne som faaaaaaaaaaaaaaan, fast vi har msn och hon kan skaffa skype så snacka man gratis hihi ♥
Idag ska man på Halloween fest hos Elna klockan 19-22. Kan tyvärr inte klä ut mig även om man måste klä ut sig för jag har ju inga Halloweenkläder ^^ Har inte äns en svart T-shirt eller tröja för dem är i Finland :(  Men ska måla ansiktet iallafall fast vet inte hur, blekare måste jag bli även om jag är skitblek nu..

HAPPY HALLOWEEN EVERYBODY



Hello

Ska dra ner till stan med Mylina, det blir sista gången vi ses men hoppas att hon kommer på jullovet till Finland <3
C ya soon :*





Made of honor

Har sett filmen Made of honor med Mylina och hon har gråtit genom hela filmen vafan.. Fick inga tårar själv, den var inte äns sorlig tyckte jag :P

 

 


Im so happy

Japp rubriken har rätt, jag är så himla glad så jag vill börja gråta! L-O-L smiley face =)
Ni vet när drömkillen kommer fram och ropar ens namn och snackar med en och man är inte beredd på att svara utan man står och vill nypa sig själv på armen för att veta om detta är sant eller om det är en dröm..

Det var så för mig iallafall, inte visste jag att han skulle gå fram och ställa frågor, killen som man haft i tankarna 24/7. Jag kände hur nervös jag blev och att jag rodnade *O-m-g han kan mitt namn, IIh* . Jävla tönt Lisa!














Ut

Ska dra ut i Rosengården och ta lite bilder med Mylina


Hittar inte mina nycklar!! :@

Fint väder är det idag, eller det finns inget regn iallafall, mår liiiite bättre idag, jag förstod att tidmaskiner inte finns utan gjort är gjort, inget man kan gå tillbaka i tiden och ändra på..

Mylina kommer till Rosengården nu och ska sova över hos mig på en tunn madrass fast jag ska sätta dit några täcken över madrassen så den blir något tjockare, hihi ^_^
Kanske ska vi kalla ut några vänner också (;





Im in ruins

OMFG hatar hatar hatar hatar mig själv!!!!!

Kommer inte kunna sova ikväll, ska sitta uppe hela natten och uppfinna någon tidsmaskin som kan spola tillbaka tiden för jag behöver verkligen det.. Detta kan fucking inte hända mig!!Jag skrattar åt det för att det är jävligt pinsamt och gråter över det för att jag skämde ut mig totalt inför den personen, så jävla pinsamt är det och tårarna ösar ner för varje gång jag tänker på det, försöker stoppa dem fast det går bara inte. Varför just .. Varför just inför honom? ..

A part of me just died, my heart... TA MIG TILL FINLAND FFS JAG VILL INTE VA KVAR!!

Tack till Mylina som stöttar mig <3 Hon får mig att må så jävligt mycket bättre <3

UP

Kollade nyss klart på filmen up och den var dålig haha..



Blää boring day! Ska ta & duscha nu iallafall, mitt hår har inte fått nudda vatten på 3 dagar..


Human rights

Godmorgon alla glada och pigga!

Tänkte bara visa upp vad jag fick av syster min igår, fick 2 euro av henne fast dem är speciella, det finns bara 1,5 miljoner sådana mynt som släpps ut och min Sussi har 2 av dem, coolt :p

Bakom myntet står det HUMAN RIGHTS och ett hjärta med en människa i



Det ska jag börja samla på när jag är i Finland

Feelings

Den 31 flyttar jag, om 3 dagar eller jag är faktist inte helt säkert. Först säger föräldrarna att vi ska flytta i slutet av oktober sen säger dem 15-20 oktober, den 23 oktober eller nej den 27 oktober åker vi och nu den 31 oktober! Men hoppas det blir den dagen för då hinner jag till Halloween festen hos Elna och träffa alla tjejvännerna i Kubikskolan innan jag åker!!

Jag ångrar lite att jag slutade skolan några dagar tidigare innan höstlovet för jag saknar faktist skolan. Jag saknar att komma några minuter försent till skolan utan att bli uppskriven på tavlan medans killarna blir det om dem blir 1 sek försenade, jag saknar att stiga in i den trånga korridoren och öppna mitt skåp, jag saknar tjejernas *avundsjuka* blickar när jag kommer till skolan, jag saknar att spana in snygga killar, stå i kö för att hämta skolans hundmat i matsalen och framförallt så saknar jag mina underbara vänner och våra sjuka humor och smeknamn som vi ger varandra. Jag fäller en tår varje gång jag tänker på er..

Ibland undrar jag om det äns kommer att vara kul i Finland. Jag kommer ju träffa främlingar i skolan och måste försöka bli vänner med dem för jag vill ju inte vara den som sitter ensam i hörnet. Det skulle kännas mycket bättre om jag hade med mig en kompis för då känner jag mig säkrare och då pratar jag mer med folk har jag märkt hehe. Men vi får se hur det blir, själv längtar jag inte ett dugg tills den dagen kommer, förmodligen kommer jag nog brista ut i skratt när jag hör deras finlandsvenska.

Vill sova fast är inte trött, har blivit lite hungrig pga tuggummit som jag tuggar så jag ska nog käka lite innan jag går och lägger mig, släng in en kommentar den dagen ni ser att jag blivit fet på bilderna =D, då lovar jag att sluta käka på kvällen

Puss


Vampire

Hemma från stan nu, hade riktigt trevligt och kul med Mylina :) Fast dem från Ängelholm kom aldrig.

Lite saker jag köpte idag:

Vampyr t-shirt från Gina, det finns många t-shirtar som handlar om Twilight och jag valde denna gråa, tyckte det var den finaste t-shirten.
Alla Twilightfans gå in i Gina och köp så kan ni ha på den på New Moon premiären, hihi (;

Forever 17 VAMPIRE


Fick denna fina Peace and Love armbandet av Mylina ♥


Och godis, nötter, chocklad & tuggummi är det bästa Lisa köpt idag










My look


Musik

Godmorgon sunshines!

Käkar mammas goda pho och lyssnar på musik

Lisas top 10 musik =D

Jason derulo-Whatcha say
Ke$ha-TiK ToK
Beyonce-Broken-hearted girl
Drake-Best I ever had
G-dragon-Heartbreaker
G-dragon-Breathe
Green Day-21 guns
Pink-Please don't leave me
David Guetta, Akon-Sexy bitch
Trey Songz-Can't help but wait

Ska fixa mig nu och dra ner till stan och träffa Mylina och några från Ängelholm, Puss ;*

Blip

IHHH har ont i mina små skinkor! Fan har suttit i 3 timmar på en tunn (1 cm) madrass för vi har ingen jävla stol här hemma..

Imorgon blir det stan med bästa Mylina, hoppas det blir fint väder och inte regnigt och molnigt som idag.

Aja, ska spela tetris nu på blip och låta folk dampa på mig för jag vinner över dem, C yall later






MovieTime

Ska titta på Bring it on-all or nothing, vill käka godis medans jag tittar fast pallar inte gå ner till Willys även om den ligger 150 meter från mitt hus..



Max Factor

Sussi var i Malmö igår och kom hem med Max Factor bronzing powder till mig :)

Men idag har jag tvättat kläder med mother och nu ska jag bara slappa framför datorn och surfa runt lite.

 

PUSS


Sunshine♥

Sov i några timmar efter jag städade, skittrött fick typ ingen sömn hemma hos Aurela.
Vi sov 3 och vakna 10, för få timmars sömn för min el och jag vaknade flera gånger under natten pga för lite täcke, gå på toa och hennes småsyskon skrek och bråkade ^_^

Lekte med lilla Sunshiine <3 Dessa bilder var tagna för några timmar sen, släppte ut henne i mitt rum och hon sprang en hel runda i rummet sen kom hon till mig och klättrade på mig och gick bakom min rygg och försökte klättra upp fast hon är för tjock, tihi =)



hon tycker att tapeten är så ful så hon gnagade sönder det


25 oktober

Home now, dags att hjälpa mamma tvätta fönstrar, dörrar, garderober, toaletter, spis och allt man måste tvätta innan man lämnar tillbaka lägenheten, boring dessa dagar kommer att bli.Finns ingenting i hemmet, bara en liten madrass och min data..



Girl night

Sov över hos Aurela med Arnela igår och vi hade skitkul =D ♥
Lite pics from yesterday

SmooooOOke, något jag aldrig kommer göra igen






Dem tycker jag liknar Foki på denna bilden xD



Yooo

Jobbigt det var idag att packa ner alla saker, även om jag inte gjorde så mycket höhö.. Nu är hela lägenheten tom, bara madrasser kvar och några växter. Lägenheten ser större ut nu ^^

Var ute med vänner, Aurela,Arnela,Anton,Filip,Emil och deras vänner.. Snackade lite ute i kylan och tog bilder, jag laddar upp dem senare!


 

 


091024

O-M-G redan den 24 oktober?? Jag flyttar om ca 4 dagar då ju!

Flyttbilen kommer snart och vi ska ta ner alla våra saker, sen ska jag dra ut med några vänner och ha kul för det har jag inte haft pålänge,hehe.

Ni får ha det bra, ska fixa mig nu ♥





Akanitor

Denna sidan är helt sjukt! Du ska tänka på en person och svara på hans frågor och när du svarat alla gissar han vilken person du tänkt på och för det mesta har han rätt!

Jag gissade på G-dragon, Paris Hilton, Kenza, Michael Jackson och nästan The grudge fast när han börjar närma sig svaret så avsluta jag, L-O-L =D
Men han svarade rätt på alla förutom när jag tänkte på Sveriges kung, han gissade på Göran Persson istället ;) OWNED! Mihiihii







Rubrik-lös

Tråkar, har tjatat ut låtar i min playlist på Spotify, musik är det bästa att lyssna på när man inte har något att göra ;)
Men ska leka med lilla Sunshine nu, hon är så gullig hihi! släpper ut henne i rummet så hon får sniffa lite överallt

Ska ut med killarna i min förra klass imorgon om jag hinner, måste verkligen träffa dem ♥


Jobbigt

Har packat ner alla saker i flyttlådor och det är klart nu! finally..
Annars har det inte hänt så mycket, men imorgon hämtar vi flyttbilen och lägger ner våra saker där sen den 25 börjar pappa, Manh och Andre köra upp till Stockholm och tar båten till Finland.


Jag har..

lekt med Sunshine =D Släppte ut henne i rummet i 15 min och hon är så sprallig och vild, försökte ta lite bilder med henne fast hon rörde sig hela tiden ♥



Och nu kommer min allergi upp :( Borde egentligen inte leka med henne fast hon är ju så fuckin' söt!

22 oktober

Var i Familia med syrran och Khai istället.. Fick hem en rosa topp som sussi köpte till mig, har en rosa och vit nu :)

Sedan åkte vi till Åstorp och där fixade Sussi mina naglar, rosa färg med blommor på ringfingret ;)
Måste ge mat till hamstern nu, hennes bur får mig att må illa för det stinker fan piss.. Uhh..

Fyfan orka inte ladda upp fler bilder, skitseg har bloggen blivit :@@

Syster ♥

Sussi och Khai kom hem igår natt klockan halv 2 och hon tog med sig sin lilla söta hamster, Sunshine såklart! Bilder på henne ska jag försöka ta om hon bara sitter stilla någon gång.

Be back later, ska duscha och dra ut med vänner


Nytt smink

Köpte 3 loreal vattenfast maskara, Maybelline kajal och läppglans, IsaDora eyeshadow

 

Min syrra är påväg till Sverige nu!! Jag pirrar av längtan, har saknat henne fett mycket ♥

 

Me today

 

 


Malmö

Har varit i Malmö och köpt smink, visar till er snart men först ska jag käka.. Är döhungrig

Rihannas brand-new song

Leta runt i youtube efter nya låtar och såg denna som kom ut idag. Den är inte så bra faktist fast om man lyssnar många gånger blir den liiiiiiiite bättre.. hööhöhö

"Russian roulette"


Lisa är feg

När vi åt middag så bara ploppade den korken på chiliflaskan av och fall ner på golvet bredvid mig fast den var hel skruvad. Självklart blev jag rädd för det var en ledig stol next to me. Haha mamma bara tittade på mig och sa: Är du rädd för spöken eller? och så börja hon skratta för min rädda min jag fick. JAA KLART JAG ÄR MAMMA!
Men jag skruva iallafall på korken till flaskan och sköt in stolen som var bredvid mig and ofc switch seat..

Hänt mycket som skrämt mig idag också, saker har ramlat ner i rummet som skrämt mig och madrassen trillar ner av sig själv.. Buuh

20 oktober

Hämtade mitt intyg i skolan och tömde hela skåpet, bye Kubikskolan ♥
Har inget att göra, ska locka håret heheee

Nattbakning

Har bakat ca 60 kanelbullar med Manh och denna gången blev dem mycket gåoda ;)

 

GoodNight gott folk! Muhaha har ingen skola imorgon, skönt! Fast måste ändå till skolan imorgon och hämta mina intyg



Empty room

Mitt rum är nästan helt tomt och tråkigt. Har bara en madrass, garderob och ett skrivbord och laptopen.

Måste ha denna koftan. Syster min ska komma snart till Sverige om några dagar och då ska jag be henne köpa den till mig, hihi♥ Från H&M!




Clean and Throw

Judo - eng - lunch sen slutade vi skolan, great day except judo.
Hade utvecklingsamtal idag också, alla ämnen funkar bra som vanligt och jag behöver inte gå i skolan längre för jag ska ju flytta till Finland snart.

Har rensat hela mitt rum och alla böcker ligger nerslängda på golvet som jag ska kasta snart.

Någon som vill komma och fynda böcker?







Judo suger

FFS NOOOO! Judo imorgon klockan 9, hatar hatar hatar judo och jag ska träffa han äckliga judotränaren som alltid glor på mig och ler med sin peddomin! Arrghh jag som aldrig ville se araben längre (Ursäkta) .. AHHH vill skolka imorgon. Men nej jag ska inte skolka! godnatt bitches jag är inte på bra humör alls som ni ser.

Känner mig sviken och sårad fast allt var ändå mitt fel, mitt eget jävla fel så jag har mig själv att skylla på.

Min dag

Jag och Mylina sov som grisar till kl 13, vill egentligen inte sova så länge för då missar man dagen och speciellt när man får umgås med Mylina fast vi sov sent och då får man vakna sent :P
Idag har vi bakat kanelbullar som blev äckliga och så har vi glott på film och då var dagen slut, Mylina tog bussen hem.

Mylina och jag snackar om vattenpipa:

L:Nej men det är farligt, ett blås är som en....
*Mylina avbryter*
M:Jajaaag vet ett blås är som man röker 10 cigg
L:*Tittar konstigt*
M:OKEJ 100 CIGG DÅ?
L:Nej, en halv cigg idiot. VAR FAN FICK DU 10 OCH 100 CIGG FRÅN?

SEEEN fick Mylina skrattanfall och dreglar ihjäl sig. Ni som inte vet så dreglar hon när hon skrattar


Imorgon är det måndag och det betyder skola, det blir sista skoldagen för mig :)



Klipp klipp

Greetings 8)

Har lekt med Mylinas hår i 2 timmar nu,fick tunna håret och klippa lugget till henne och hon blev nöjd :)
Hennes förebild hår är mitt, mwuhaha ..

Mylina ska sova över hos mig, god natt

MOVIE TIME

Filmen heter Bring it on-fight to the finish, vi har köpt massor med goda saker att mumsa i :)

Mylina dansar kanindans bakom mig


Mylina kommer

Har sovit i 12 timmar och vaknade när Mylina ringde för ½ h sen, hon ska ner till hbg =D
Hmm vad ska vi hitta på idag då? Först måste jag se om tankafett funkar så kan vi glo på film och prata lite skit, as usual.

But first I need a shower ;*

16 oktober

TPB funkar ej for now, jag som ville ladda hem en film och kolla :<

Har tråkigt som f*n ska nog ta och läsa eclipse, det var ett tag sedan jag läste min fina twilightsamling ♥
Ska testa min nya ansiktstvätt jag köpte idag, trodde först det var den nya som är på reklam fast det var inte den lol ^^


 



15 oktober

Äntligen klar med jävla bokrecension, André hjälpte mig med typ allt så det är en bra skriven text :) MVG!
Men skola som vanligt, har redan börjat använda min vinterjacka för det är riktigt kallt ute!
Sov i någon timme när jag kom hem från skolan, riktigt trött var jag, sover sent och vaknar tidigt
Men det är fredag imorgon, ska nog till Väla med Mylina!



14 oktober


Halloween fest hos Elna den 30 oktober. FANFANFAN har redan åkt till Finland då ju!
Haha jag skulle lätt vara läskigast, tjejerna i klassen är så rädda och skriker när jag gör mig till spöke ;)

Vädret har blivit riktigt kallt nu, Imorse var det 1ºC .. brrr
Annars har det inte hänt så mycket, skola som vanligt och det  är utvecklingsamtal på måndag.
Ska bara gå i skolan nästa vecka sen är jag ledig =D=D


Hurt

Sitter här med den högra ögat stängt och tårar rinner ut, hade nyss lite slagsmål (låtsas ofc) med Manh och så slog han hårt på min hand så att den träffade rejält på ögat och jag har inte kunnat öppna den i 5 minuter nu, aj :(
Men han lär mig hur man ska slåss och självförsvar hahaha, att bo på Rosengården är ingen dans på rosor..

Men idag fick vi i klassen se hur HD (Helsingborgs dagblad) trycker upp sina tidningar och hur dem skriver, det var coolt!

Åhh nu kan jag öppna ögat, svullet och det svider :'< Och där stack alla ut, I'm home all alone..
Måste duscha och göra läxan, nästa vecka har vi matte och engelska prov och jag fundera på att vara hemma dem dagarna vi har prov för det är bara onödigt att göra dem när jag ska flytta.. Har knappt gått i skolan i 2 månader och jag har redan hunnit med 5 prov och nästa vecka 2 till?!? Dags för mig att dampa och stressa


C ya




My dreamcatcher

Har inte kunnat blogga på hela dagen, min internet är så seg eller så är det bloggens hemsida som är det.
Men idag har jag haft syslöjd och jag fick lära mig att sticka och det gick inte alls bra! Here's the result efter 4 timmars stickning



Fick hem min drömfångare idag som jag gjorde för 1 månad sen, rosa och ful ska den vara såklart,okej inte ful med den råkade bli det :<


usch vad lång tid det tog att ladda upp bilder!







Im home

Borta bra men hemma bäst, indeed!



New haircolour

Ett videoinlägg kommer ni inte få se, jag och Mylina har försökt flera gånger och vi tramsar bara :>
Men några bilder på mig



Dagens outfit


Färgat håret

Mylina har färgat håret till mig, lite ojämt men skitsamma hehe..
Ni får se resultatet senare, jag och Mylina kommer med ett videoinlägg då!

PUSS


SHOPPING

Är hemma hos Mylina nu, vi har shoppat i Familia och jag ska visa vad jag köpt ;)
Mylina är lite craaaazy, hon har fått skrattanfall och dreglar utan anledning och hon dansar vilt här i rummet!

Väska 229 kr


Skinnskor 229 kr


Köpte hårfärg och en hårspray och eftersom Loreal fyller 100 år fick jag en plattång+sminkväska+en mini lackhårspray!!

Mörkbrun färg






Det var allt jag köpte idag och jag ska sova över hos Mylina idag, vi ska dra ut snart♥


Mina vänner är så gulliga

Så himla trevligt och fett kul jag hade med mina tjejer, det kommer verkligen att vara svårt att lämna dem alla :(
På vägen dit så träffa jag massor med andra vänner från min förra skola och någon dag måste jag bara träffa alla innan jag sticker,måstemåstemåste♥

Iallafall hos Malvina försökte dem iallafall överraska mig fast dem skrämde mig mer, Malvina ledde mig upp från trapporna och gick till hennes stängda dörr som öppnade hårt och -SUUUUURPRIIIIIIIIIIIIIIIIIISE skrek alla tjejer från klassen! Haha, blev skrämd så jag hoppade till!

Det blev middag och jag var riktigt hungrig så jag käkade så mycket så magen putar ut, efterrätt var daimtårta och massor med läsk,saft och godis och chips.. Tack till Malvinas gulliga mamma som fixa all mat :)


Vi lekte charader, någon spel med Mister Bean som var typ charad också och vi  snackade massor med skit..
Det blev också en liten sorglig kväll, Malvina hade skrivit en jättefin dikt till mig och det slutade med att alla tjejer fick tårar och vi stod och kramades och grät och Malvina och Nadja sjöng en fin låt till mig med sina fina röster ♥
Jag får alltid höra - Nej Lisa du får inte lov att åka!!
- Du måste hälsa på oss!
-Nej du får inte åka!!
-Neeeej Lisa!

Jag måste åka och jag kommer verkligen att sakna alla och jag ska försöka vara med er så mycket som möjligt! ♥

Det blev inte så många bilder idag för jag har en väldigt dålig mobilkamera så alla bilder blev mörka. Tack till Malvina,Nadja,Lois,Linnea,Johanna och Rebecka för denna kväll♥
idag drar jag ej till Mylina, kom hem för 1 timme sedan och min bror har bilen och han är ute och festar så ingen kan köra mig.
Idag kan jag heller inte sova i mitt eget rum för Andrés flickvän och vänner ska sova här och just nu är mitt rum stööök för dem har slängt kläder och smink överallt..

 

 


Nu

sticker jag till Malvina, det blir chill outfit + min kappa och uggs




ha det bra!



Otursdagen

Hade bråttom till skolan idag så jag fick springa hela vägen till skolan och kom 5 minuter försenad och satte mig och börja jobba NO som vanligt, fast sen kom en äcklig skitlukt och jag trodde det var min labbkompis som luktade för hon äger hundar fast det var inte hon så jag skyllde på andra omkring mig och bad dem titta under deras skor och jaa.. Efter redovisning och engelska (dvs efter 1h 30 min) märkte jag att jag hade skit på sidan av mina tygskor.. Pinsamt hoppas ingen såg det! Men sånt dåligt kan hända när man springer och inte se sig för.

Och på rasten körde vi Kung som vanligt, ni vet när man studsar en basketboll på en ring till varandra och när jag skulle kasta basketbollen flög mina ringar på fingrarna av och jag hittade en av dem fast den viktigaste försvann :'( Har tappat bort ringen som är från min bästa kusin i Vietnam.. This sucks!

Mina söta tjejer i klassen hade tänkt göra en överraskning till mig som jag typ förstörde
..
Det ända Malvina sa för några dagar sedan var att vi skulle vara med Emil och Filip idag och att jag ska ses hos henne klockan 18 ikväll. Men då sa jag - Kan vi inte vara med Emil och Filip klockan 17 istället för jag ska till Mylina på kvällen och då sa Malvina hela skitet att alla tjejer är med på att överraska mig hemma hos henne och att vi ska ha en tjejmyskväll m.m ..

Hehe I felt bad for a moment, har alltid velat att någon ska överraska mig med presenter eller fest och sånt kul fast yeeh jag ska ändå gå på myskvällen, får åka till Mylina på kvällen istället och shoppa imorgon :)

Bort från allt dåligt som hände idag!

Efter skolan var jag med Malvina och Nadja och plockade hasselnötter och hade kul, kommer verkligen sakna dem när jag åker till Finland <3

Såhär käkar Lisa sina hasselnötter (;
(ÄCKLIG UTVÄXT, SKA FÄRGA IMORGON)


PUSS

Godkväll

Imorgon ska jag till Mylina och hon ska hjälpa mig att färga håret.
Jag har fett mycket utväxt så det är dags att färga om, gissa vilken färg jag ska färga till ? ;)

Men måste göra mina läxor och öva på provet nu, säger godnatt sålänge♥

Rättegång

Vi fick tillbaka våra NO och SO prov idag och jag sög verkligen på NO provet fast jag fick godkänt iallafall och SO provet blev jag nöjd med, hoho!

Imorgon är det Musik prov så jag måste öva på det plus matteläxa.. Har känt mig väldig stressad dessa dagarna och med prov och alla läxor vi får varje dag, sommarlovet är verkligen slut.

På SO lektionen idag visade vi upp brottet och rättegången och det var riktigt kul..

En bild under pjäsen, Domaren moi med mina 3 nämndemän

 


7/10

Hej alla läsare!

Skola som vanligt då, vi fick sluta klockan 13 idag, sooft ;)
När jag kom hem sov jag i 2 timmar och sedan har jag kollat på G.I Joe med André, den var väl en okej film.

Är hemma själv, jag hatar att vara hemma själv när det är mörkt ute, det är läskigt! Någon mer som är rädd av att vara hemma själv? haha

Men en hög med läxor väntar på mig fast jag orkar inte röra dem än.. Vi säger klockan 20 så ska jag börja plugga.

 


My day

Hello :)

Idag hade vi friskvårdsdagen och det har varit en jätterolig dag, vi fick testa på Judo hur man försvarar sig själv och spela fotboll m.m
På fotbollen skulle vi i klassen skjuta mål och den som sätter alla mål får en tia och gissa vem det var som vann? (;
Me ofcourse :) Det blev final mellan mig och en kille and I won.. Skjuta med vänster fot är bäst!

Finns inte så mycket mer att skriva om, måste duscha.. Bye

PIIIICS

Jag och Mylina älskar att fula oss i cam.. Ta inte illa upp med bilderna, just enjoy


PEEEEEEACE ♥



Nerds as always :)



The real us, NOOOOT

E to the m to the o

Lisa-"Life's hard"
Mylina-"Hate myself"


5 oktober

Hejsan !

Har inte så mycket att skriva om förutom skola som är så tråkigt att skriva om..
Men imorgon har vi friskvårdsdagen där vi får göra massor med aktiviteter, kommer att bli kul think (: Jaa vi missar ju 7 skolämnen *tihi*!







Goodmorning

Dagens

 

Nu drar jag till skolan, ha det bra :)


Skräm inte Lisa :(

Sugen att äta något, ni vet att jag älskar att äta på kvällen! Kommer äta varenda kväll tills den dagen jag blir tjock, då ska jag försöka sluta  :)

OMG, blev så jävla rädd när Mylina skrämde mig i MSN nyligen.. Jaa hur kan man skrämma varandra genom internet? Joo hon tog en bild från google (The grudge tjejen såklart) och delade foton med mig så det dök upp en stor bild på spöket.. AAAAHHH!! Mitt hjärta stannade i några sekunder där, j*vla Mylina hatar dig :@


Men godnatt säger jag sålänge :*

hey!

Så nu har tömt byrån och slängt flera böcker och har flera högar med böcker kvar fast det tar jag hand om någon annan dag.
Annars har jag proppat i mig flera kanelgifflar och pumpat musik och läst bloggar :)

Fast nu är det dags för mig att skriva tråkiga bokrecension, jag har glömt vad boken handlar om.. Tar hjälp av internet ^_^
Lisas nerdiiee-look

Söndag

Planer för idag..

  • Duscha
  • Städa rummet
  • Packa alla böcker m.m till flyttlådor
  • Skriva bokrecension om du&du&du

PUSS =*

Uppdatera garderoben

Home!

Jag och Malvina missade ännu en buss och stackars Mylina fick vänta i Väla i 50 minuter, hehe..
Kändes skönt att gå runt i Väla för jag har inte varit där på länge, men jag fick hem lite saker iallafall :)

Cord leggings från BikBok
Jeansleggings från Gina, testade dem nyss och dem var för trånga så jag får byta

Vit topp från H&M


Bye

Nu drar jag, missade första bussen och Mylina dampar..

Dagens: Nudie jeans

Red label tröja

Halsduk från Gina

Skinnjacka+vita tygskor

Ha det bäst!


Lördag

Godmorgon! Hur mår ni? Själv mår jag bra, har inte ont i hjärtat längre tack vare Ipren :P
Som sagt så ska jag till Väla med Mylina och Malvina, vet inte riktigt om Malvina får vara med men hoppas.

Nu ska jag äta pho och sen fixa mig..

Fredagskväll

Wiihoo! Min statistik är tillbaka.. Eller mycket mer än vanligt faktist. Well I hope u all stay and enjoy my blog :)

Imorgon blir det Väla (shoppingcentrum) med Mylina och Malvina, har inte varit på Väla i mer än en månad nu!

Min blogg fattas bilder, ska försöka fota mycket imorgon :P



If I had money..

AAAH fyfan vad boring jag har det! Har lust att skrika och dampa och så har jag legat och gråtit utan anledning.
Har ont i hjärtat när jag andas (försöker andas så lite jag kan) för att jag gick för mycket igår, Jävla stadsvandring :@
Jag sa till mamma att jag behöver nya jeans och så tvingar hon i mig Sussis gamla utsvängda jeans och säger dem är fina och att jag passar i dem. Men nej mamma jag hatar utsvängda byxor och dem var väldigt fula.

Jag fick tillsist 500 kr att köpa nya jeans..Fast jag tänker köpa billiga jeansleggings istället tror jag ;)



Godmorgon!

ehm god eftermiddag! Hur är det med er alla?
hihi,ja jag stanna visst hemma idag från skolan och vaknade nyss, så skönt att få allt sömn man behöver ;)
Jag skolkar inte hörrni!

Idag är det riktigt kallt och regnigt men jag ska nog ner till stan och shoppa, har inte köpt nya kläder på en hel månad så det är nog dags ♥



Music

Veckan har gått väldigt snabbt, imorgon är det redan fredag och sedan är det helg!

Måste duscha och sedan göra läxorna, orkar faktist inte skolan imorgon fast vi kommer att ha musik och musik är fett roligt ^^

Skickar med en låt som är en av mina faves ♥
Madonna & Lil Wayne


Stadsorientering

Ohh fy, biologi provet gick riktigt dåligt.. hoppade över 4 uppgifter som var värda många poäng :(

Vi fick dela in oss i grupp idag och stadsvandra i 2 timmar. Först var det fint soligt väder och vi svarade på frågor som är utsatta och när vi väl var framme i stan börja det hagla och ösregna och blåsa som f*n ! Jag frös till is, var dyngblöt och näsan rann hela tiden och mina uggs blev helt genomblöta.. Tillslut gav jag och Nadja upp och vi lämnade vår grupp och stack till Mcdonalds för att käka och sen gick vi hem för man får ej lov att ta bussen, men vädret blev fint när vi gick hem så det var lugnt :P

När jag kom hem tog jag av mig jeansen och jackan och kröp ner under täcket med blött hår bredvid mamma och snodde hennes värme och hon masserade mina ben och gjorde te till mig, mysigt ♥

Ska se om jag orkar skolan imorgon, annars ska jag sjukanmäla mig för jag känner mig lite förkyld :'<

RSS 2.0